Najnovšie recenzie hotelov

Lycus Beach recenzie

Lycus Beach

Turecko - Alanya - Okurcalar

+
80% Alexander E.

02.11.2021

prečítať si celú recenziu
Lycus Beach recenzie

Lycus Beach

Turecko - Alanya - Okurcalar

+
75% Helena M.

02.11.2021

Izba c.403 neodteka voda z vane a jedna posteľ v katastrofálnom stave. Napriek reklamácii nič neopravili počas pobytu. Ostatne podmienky ok.

prečítať si celú recenziu
Maya World Beach Alanya recenzie

Maya World Beach Alanya

Turecko - Alanya - Okurcalar

60% Lubo

30.09.2021

Po prichode do hotela o pol noci ,nás privítal recepčný,na prvý pohľad sa zdalo všetko v poriadku,poprosili sme ho o vodu,tak bolo vidno,že to bral ako obťažovanie,podal nám balenu vodu.Keď nám ukázal izby boli sme v šoku,hneď na prízemi pri nejakých skladoch a pri Wc,izby boli otrasne,dlázka špinavá,neutretá,pleseň v izbách,strášne zapáchalo za plesňou,tak dcera si sadla na posteľ a plakala,tri izby sme mali a jedna horšia ako druhá.Vyšli sme z izieb,že tie izby nechxeme,nakoľko v cestovke boli nafotené iné izby. Asi tri hodiny sme sedeli na recepcii a v tom práve boli na odchode z hotela domov Ukrajinci,tak som sa ho opýtal ,ake izby mali oni ,ze nás davaju bývať do pivnice.On mi povedal,že to isté recepčný urobil s nimi ,ale že dali mu dve fľaše vodky a tak im dali štardantné izby.Tak som sa bavil s recepčným na rovinu a som sa ho opýtal koľko chce za inú izbu,tak mi kyvol hlavou a že mám isť za ním,ukázal mi izby ktoré boli v cestovke normálne v ponuke.Pýtal za jednu izbu 70 eur,kedže sme pottebovali tri izby,tak to vychadzalo 210,nakoniec som mu dal 150 eur a tak ráno o piatej sme sa konečne ubytovali.Na druhý deň prišli delegáti do hotela a celú vec sme im povedali a ukázali aj izby,práve ich upratovali,delegát ostal v šoku a hneď si dal zavolať riaditeľa hotela. Na štvrty den pobytu sa nám ospravedlnili a vrátili peniaze.Podľa toho čo som si všimal,tak robi to jeden recepčny,menšej postavy,volá sa Emre,videl som ako ked prichádzali hostia,tak ukázoval im izby ako nám,asi nie zadarmo.Ostatní recepční,neviem či to robia,ale vyzerá ,že nie,lebo fakt su milí.Ináč hotel je na úrovni,služby,strava,pláž je fakt super,len na začiatku to bol fakt šok.Už viete na čo si máte dať pozor,cez deň by sa to nestalo,lebo je tam celý deň vedenie hotela.

prečítať si celú recenziu
TT Hotels Pegasos Club recenzie

TT Hotels Pegasos Club

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

90% Lukáš

30.09.2021

top top dovolenka len odporúčať

prečítať si celú recenziu
Club Big Blue Suite Hotel recenzie

Club Big Blue Suite Hotel

Turecko - Alanya - Alanya

+
80% Ewitka

19.08.2021

Hotel sa nachádza 2 hodiny od letiska je čistý, personál super,strava výborná.Nevýhoda je ,že na pláž je 500m a nedávajú osušky,no čo je najhoršie,že na pláži neplatí All inclusive čiže je tam bar,ale platený a to isté aj toalety,takže po úvodnej ceste z hotela k moru si musíte vziať so sebou niečo na pitie a jedenie,lebo štvrtinkové pivo tam stojí 2,5€ podľa delegátka pár centov no neviem.Vstup do mora hrozný...Pre deti a neplavcov neodporúčam...Turecko je super,ale za mňa už len Side...

prečítať si celú recenziu
TT Hotels Pegasos Royal recenzie

TT Hotels Pegasos Royal

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

+
80% Anna

03.08.2021

dovolenka júl 2021 Dojmy z dovolenky celkom dobré. Hotel pekný, izby čisté aj so starostlivosťou o návštevníkov spokojnosť. Strava výborná, pestrá, rôznorodá. Každý si príde na svoje. Vegetarián, vegán aj mäsožravec pre každého majú veľký výber jedla. V čase pandémie ktorá straší po celom svete je to veľmi ťažké a preto čo sa týka personálu - obsluha v jedálni, barmani , recepcia, chyžné s ich službami veľká spokojnosť. Na čo by sme chceli upozorniť, tak je to HOTELOVÁ PLÁŽ. Nepáčilo sa nám, že na pláži sme neboli len hotelový hostia označený náramkami z hotela, ale na HOTELOVÚ PLÁŽ sa zo dňa na deň presúvalo viac a viac ľudí z vedľajšej verejnej pláže. Na začiatku dovolenky v prvom týždni to bolo 5 -6 rodín, ktoré si doniesli vlastný slnečník a na konci dovolenky ich tam bolo vari 30 rodín čo je zhruba 200 cudzích ľudí. Niekedy sme mali problém dostať sa do mora. Museli sme kľučkovať medzi nimi. Ale viac nás hnevalo to, že po ich odchode tam ostal bordel. Zamestnanec ktorý chodil vyprázdňovať hlinené nádoby na odpad po nich neupratal, ani SBS-kár, ktorý sa radšej otočil ked sa presúvali na hotelovú pláž tiež nedbal na to aby si po sebe upratali. Je to smutné že takýto 5 hviezdičkový hotel si nevie dať rady s takýmto problémom. Hostia ktorí prišli na dovolenku k moru trávia viac času na pláži ako v hoteli. A v tomto období CORONY by to malo platiť zvlášť, aby nedošlo k nakazeniu. Hotelový manažment by sa mal viac snažiť urobiť nápravu a netváriť sa že im to takto to vyhovuje, Nám to pokazilo dovolenku. Keď sme boli v Egypte tak sme takýto problém nemali.

prečítať si celú recenziu
Lonicera World Club & Beach recenzie

Lonicera World

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

76% Ivan z Košíc

16.03.2020

Boli sme tam druhýkrát a niet čo vytknúť, všetko bolo, ako má byť - aj podľa katalógu to sedelo, už som písal recenziu minulý rok, takže neviem čo dodať, iba to, že s finančných dôvodov - vnučka už by platila ako dospelý, sme to nemohli opakovať po tretíkrát, takže ideme do Turecka, ale inde.

prečítať si celú recenziu
Eftalia Aqua Resort recenzie

Eftalia Aqua Resort

Turecko - Alanya - Turkler

+
0% Lubica

25.02.2020

Bola som veľmi sklamaná. Hoci som za dovolenku zaplatila vyše 1300 € za 2 osoby, v Eftalia Aqua Resort im to nestačilo. Od všetkých zúčastnených, ktorí sme sa pred polnocou prišli ubytovať (cca 10 - 20 ľudí), žiadali ďalšie peniaze, lebo vraj „nemajú voľné izby“. Ako je možné, že keď prídete v noci do hotela, kde máte objednané ubytovanie, na recepcii vám povedia, že musíte zaplatiť 100 €, aby ste si mohli ísť ľahnúť unavení po ceste? Je to hanba zástupcov CK aj hotela.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Alanya

Saphir Resort & Spa recenzie 100%

Saphir Resort & Spa

Turecko - Alanya - Okurcalar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Justiniano Moonlight recenzie 100%

Justiniano Moonlight

Turecko - Alanya - Okurcalar

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Incekum Su recenzie 100%

Incekum Su

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
COOEE Alaiye Resort & Spa recenzie 100%

COOEE Alaiye Resort & Spa

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

+

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe12%

Čistota izieb12%

Personál100%

Pomer ceny a služieb12%

zobraziť recenzie
Senza Hotels The Inn Resort & Spa recenzie 99%

Senza Hotels The Inn Resort & Spa

Turecko - Alanya - Turkler

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb5%

Personál81%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Botanik Hotel & Resort recenzie 97%

Botanik Hotel & Resort

Turecko - Alanya - Okurcalar

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe65%

Čistota izieb71%

Personál100%

Pomer ceny a služieb71%

zobraziť recenzie
Caretta Relax recenzie 96%

Caretta Relax

Turecko - Alanya - Konakli

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Insula Resort & Spa recenzie 96%

Insula Resort & Spa

Turecko - Alanya - Konakli

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe86%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Kandelor Hotel recenzie 96%

Kandelor Hotel

Turecko - Alanya - Alanya

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu