Covid-19 v Tunisku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
63%
Hodnotenie
63%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes  Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes

Palmyra Holiday Resort & Spa recenzie 

Palmyra Holiday Resort & Spa recenzie 

2:00 h
21 °C
21 °C
20 °C
cca 2:45 h
cca 2:45 h
408 €
408 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 41 %
Poloha 62 %
Šport a zábava 58 %
Izby 55 %
Strava 60 %
Personál 67 %
63%
Celkové hodnotenie
29 recenzií
Renata, Gubova
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 01.09.2012 Prečítané 1120-krát
18 %
Tento hotel by nemal mať žiadnu hviezdičku! čítať celú recenziu
Eva, ČR
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 12.07.2012 Prečítané 1278-krát
20 %
Když to zhrnu,tak nedoporučuji tento hotel, je vhodný pro velmi skromné lidi, kterým nevadí vyhodit dost peněz za 2* hotel. CK si z nás udělal zlatý důl, když takovou hrůzu nabízí svým klientům za 4*.Je to od něj jedna velká lež a zlodějina, ještě to nabízejí jako jejich tip.Je to výsměch všem slušným lidem, kteří jim dali důvěru a jejich pobyt si zaplatili.Celý rok se těšíte na dovču a šetříte ze svého podprůměrného platu a oni Vás tak, s prominutím odr.... čítať celú recenziu
vargova, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 01.07.2012 Prečítané 1184-krát
24 %
Tiež patrím k tým kt. už Tunisko navštívilo po ôsmi krát,ale s takým niečim som sa ešte nestretla a to som bola aj v 3 hv. hoteloch. Moje prianie bolo,aby som sa čo najskôr dostala domov a počítala som dni ako vojak na zákl. službe . Takže NEDOPORUČUJEM tento hotel ak nechcete si skaziť dovolenku !!!!!!A už vôbec nie s malými deťmi. čítať celú recenziu
Lenka, Prešov
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 19.06.2012 Prečítané 2029-krát
22 %
Celkový dojem je veľmi zlý, neodporúčam !!! Kto má záujem nie o pobytový zájazd , ale dobrodružný - tak v takomto prípade si určite príde na svoje. Počas nášho pobytu tu boli ubytovaní aj Arabi, ktorí sa pokúsili uniesť biele dieťa - vyhodili ich z hotela bez akéhokoľvek ďalšieho postihu... Ďalší deň prepadli izby s mladými dievčatmi a obťažovali ich - vtedy bola privolaná polícia, na hoteli krik, hluk - dobrodružstvo :-( čítať celú recenziu
Michalkova, Malacky
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 25.08.2011 Prečítané 4395-krát
51 %
Celkovy dojem nebol až taky zly až na tu recepciu ktora bola strašne nevkusne zariadena strop bola nejaka gumena plachta,sedačiek tam bolo asi 5 druhov proste ako u ciganov.Ten zachod pri recepcii bol strasne smradlavy boli tam dve wc jedno bolo uplne zaplavene na zemi ato druhe ucpane skoro som sa povracala ked som tam vošla strašny smrad.Izby sa dali ako tak.strava mne osobne nechutila ešte som tam aj schudla.Bazeny boli pekne aj zahrada more sa mi moc nepačilo ale tiež každeho iny nazor.No až nato že priatelovi bolo polovicu zajazdu zle a museli sme ist pre lieky do mesta čo behal každe dve minuty na wc ale po liekoch mu to prešlo,lenže zase začalo mne.Boli sme na vylete v zoo a v delfinarium v zoo je pekne len strašne horuco a to delfinarium odporučam to bolo krasne bolo tam aj fotenie z delfinom len som sa nedostala na radu lebo brali len 20 ludi prvych. čítať celú recenziu
katarina h., kosice
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 23.06.2010 Prečítané 5437-krát
33 %
tento hotel by som neodporucila ani najhorsiemu nepriatelovi. boli sme sklamani od zaciatku dovolenky a dokonca sme uvazovali o predcasnom odchode. situaciu sa snazila zachranit delegatka ked nas ubytovala v izbe co je za priplatok s vyhladom na more ale zariadenie izby bolo to iste. v tunise sme boli uz trikrat ale toto bolo najhorsie zo vsetkeho z celeho hotela je zrekonstruovana jedine recepcia. jedalen bola strasne spinava tak si nechcem ani predstavit ako vyzerala kuchyna. tazko sa to opisuje pokial to clovek nezazije na vlastnej kozi. hotel zodpoveda tak maximalne dvom hviezdickam čítať celú recenziu
Elena Pravdová, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2009 Recenzia pridaná 20.09.2009 Prečítané 2672-krát
45 %
Celkový dojem kazí tá strava - neodporúčam nikomu. izba bola zariadená klasicky, ovládač na televízor nebol k dispozícii. pláž veľmi malá,ohradená plotom,kde bolo napchaných cca 80 slnečníkov. čítať celú recenziu
Jaroslav, London
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 23.08.2009 Prečítané 3756-krát
47 %
Ja hodnotim dovolenku celkom dobre kedze sme vacsinu casu stravili pri bazenoch a ako som uz spomenul zabavy je tam kopec.Stretli sme 2 pary s ktorymi sme si spravili dovolenku podla svojich vlastnych predstav takze sme nebrali ziadne ohlady na nedostatky hotela.Srandy sme si uzili kopec ale co sa tyka stravy a mora jedno velke sklamanie.Personal nechutny,len by chceli na Vas zarobit a oklamat Vas,takze nula bodov.V ziadnom pripade by som tento hotel neodporucil.Vzdy ked sa vracame spat z dovolenky tak si povieme ze sem sa raz vratime,ale o Tunisku mozem len povedat ze nikdy v zivote. čítať celú recenziu
Beata R., Dubnica nad Váhom
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 16.08.2009 Prečítané 3210-krát
31 %
Určite by som tento hotel neodporúčala nikomu!!! V CK nás presviedčali, že hotel je po kompletnej rekonštrukcii, údajne budeme nadmieru spokojný. Z údajnej rekonštrukcie sme si všimli len vymaľované izby, nič viac, kúpeľne a toalety boli v stave na zaplakanie... čítať celú recenziu
Knap, Košice
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 14.08.2009 Prečítané 2890-krát
45 %
vybarte si určite iný hotel, keď chcete mať dovolenku, hotel má úroveň 2* čítať celú recenziu
Mária G., Trenčín
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 06.08.2009 Prečítané 6142-krát
20 %
Nikomu by som tento hotel neodporúčala. Napísala som síce reklamáciu, ale bude mi uplne na nič, lebo som si prečítala všeobecné podmienky, v ktorých už cestovná kancelária vymenovala, všetky uvedené nedostatky ako možne očakávané a tým, že som si zájazd zakupila, zobrala som to na vedomie. Žiaľ vychádza mi z toho záver, že cestovná kancelária o týchto problémoch všetkých vedela a vo všeobecných podmienkach sa ochránila pred reklamáciami. Preto odporúčam všetkým, aby si pred podpísaním zmluvy prečítali podrobne všeobecné podmienky a čítali pozorne aj medzi riadkami. Lebo mnohé veci pochopíte až ked pridete na miesto. čítať celú recenziu
Mariana B., Brezno
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 21.07.2008 Prečítané 1668-krát
44 %
V prvom rade zobrat si domacu palenku ale nie 2 flase ale na cely pobyt aby ste sa vyhli zachodu, kto chce schudnut tak to ma zaplatenu odtucnovacku. Kto si chce nabrat nejake kilecko tak je na omyle. Ja by som uz v zivote nesla do tohto hotela. Aj z toho dovodu ze mesto je daleko ..skor by som volila priamo v centre mesta ale hovori sa ze sto ludi sto chuti mozno sa to po par zlych recenziach zmeni ..snad. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia