Covid-19 v Španielsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar  Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar

Playacapricho recenzie 

Playacapricho recenzie 

2:50 h
19 °C
19 °C
17 °C
cca 3:45 h
cca 3:45 h
345 €
345 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 69 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 57 %
Izby 73 %
Strava 77 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
29 recenzií
Naďka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 07.09.2018 Prečítané 1003-krát
80 %
Hotel je starší, zišla by sa mu rekonštrukcia, izbu, ktorú sme dostali, bola pre 3 osoby malá, rovnako aj balkón. Čo sa týka čistoty, tak tu nie je čo vytýkať, upratovali každý deň. Transfer z Letiska v Almerii bol pomerne krátky, avšak po rannom príchode do hotela sme museli čakať do poobedia na pridelenie izby. Areál hotela bol nádherný. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 08.09.2016 Prečítané 841-krát
80 %
Starší, ale udržiavaný hotel, ktorý hojne využívajú aj španielske rodiny, preto sa treba pripraviť na veľa kriku a plaču detí. Ak uprednostňujete kľud, treba si v jedálni nájsť miesto, čo najďalej od veľkých stolov, kde zvyknú tieto viacdetné rodinky jedávať. čítať celú recenziu
Pollakova Eva
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 10.07.2016 Prečítané 707-krát
97 %
Velmi sa nam pacilo...jedlo bolo vyborne...sluzby tiez...plaz bola blizko, z jemnymi kamienkami, more chladnejsie, ale ciste...transfer z letiska 40 min...delegat bol mileny, ochotny,...pred aj za hotelom pekna promenada, obchodiky, bary, restauracie... čítať celú recenziu
Jaroslava Š.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 23.09.2015 Prečítané 686-krát
100 %
S dovolenkou v hoteli Playa Capricho sme boli viac nez spokojni. Sme par a velmi sa nam pacilo, all inclusive jedlo a napoje boli nad nase ocakavania. Vsetky druhy alkoholu skoro co poznam :) čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 940-krát
93 %
V hoteli Capricho sme nasli to co sme ocakavali, skvele jedlo, velky vyber jedla a moznost jedla a pitia po cely den. Izby aj okolie velmi ciste, krasne prostredie. Vynikajuci personal, mily, usluzny a ochotny. Velky bazen pri hoteli, more bolo od hotela vzdialene par krokov. K dispozicii bar, ktory mal vyhodnu polohu - medzi hotelovym bazenom a morom, moznost priniest napoje ci k moru alebo k bazenu. Transfer z letiska cca. 50 minut. Izbu sme dostali ihned po ranajkach. čítať celú recenziu
Viktor
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 17.09.2014 Prečítané 2796-krát
80 %
Krásne miesto na oddych a relax :), hotel nie je luxusný, ale nám nič nechýbalo, izby boli čisté a človek mal všetko, čo potreboval. Jedlo bolo výborné, bolo z čoho vyberať :), obrovská ponuka pitia v rámci all inclusive. Jedno z najlepších all inclusive, čo sa týka jedla a pitia, k pitiu si môžte zobrať čipsy, arašidy... :), avšak nápojový lístok len v španielčine, takže kto neovláda jazyk, musí tipovať :), pláž je kamenisto-piesočnatá s ležadlami za poplatok (4€) a more čisté, ale pŕhlili tam malé medúzy, či čo to bolo. Bazén je však nádherný a veľký s príjemnou vodou :), celkovo sa nám veľmi páčilo a boli sme spokojní. :) čítať celú recenziu
julča mulča
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.12.2013 Prečítané 3753-krát
77 %
Boli sme v Španielsku koncom augusta. Počasie bolo skvelé, more tiež. Hotel Playa Capricho nie je "luxusný" hotel, ale nám to úplne stačilo. Na našej spokojnosti mali určite veľkú zásluhu dobrý servis a veľmi milý personál. Výhodou je aj jeho poloha, naozaj blízko pláže a je tam veľmi veľa možností kam ísť...a to bolo presne to, čo sme potrebovali. Pred hotelom je super promenáda. Hotel je veľmi dobre udržiavaný, všade je čisto - to je dosť dôležité a na to si dosť potrpíme. Strava bola ok...chutná a výber bol relatívne slušný. Boli veľké bufetové stoly, ponúkali niekoľko druhov mäsa, dostatok všetkého. Jedlo by sa mohlo viac obmieňať. Kvalita a chuť možno tiež nebola až taká ohromujúca, ale človek si jedlo môže predsa vždy dochutiť, ak chce. Možno v inom 4* hoteli by strava bola oveľa lepšia. Tu by sme to hodnotili tak na 3*. Reštaurácia bola čistá, ani s riadom nebol problém. Čo sa týka ubytovania - záleží akú izbu máte. Oplatí sa priplatiť si. Dostali sme izbu s výhľadom na múr, tak si od nás vypýtali 10 € na noc za izbu s lepším výhľadom. Izby sú staršie, nejaká tá rekonštrukcia by sa zišla - aj kúpelne by potrebovali vylepšiť. Bolo však čisto. Klimatizácia aj ventilátor fungovali. Fungovalo vlastne všetko bez problémov. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia