Covid-19 v Chorvátsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik

Amadria Park - Hotel Jakov recenzie 

Amadria Park - Hotel Jakov recenzie 

0:40 h
15 °C
15 °C
16 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
902 €
902 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 69 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 67 %
Izby 80 %
Strava 83 %
Personál 87 %
82%
Celkové hodnotenie
13 recenzií
Robo
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 27.08.2017 Prečítané 720-krát
63 %
Veľké očakávanie a o to väčšie sklamanie :-(. Mnoho vecí som vysvetlil nižšie k jednotlivej téme. Očakávanie bolo veľké na základe opisu cestovky, všetko bola pravda, že aký je pekný rezort Solaris, len jednu vec tam nespomenuli, za všetko sa platí a nemálo. Samotný pobyt stál 1500 EUR na 7 nocí s polpenziou, dvaja dospelí a deti 6 a 2 r. Ostatné aj s cestou nás stálo ďalších 1000 EUR a to sme nehýrili. Úplne ma dorazil ešte aj poplatok za parkovanie 55 kuna/deň. Hotel samotný je orientovaný na rodiny s deťmi, takže nikto tam nič nerieši, nech decká robia čokoľvek, kočíky a nafukovačky na chodbe bez problémov. Treba si ale uvedomiť, že kapacita hotela je odhadom 250 rodín a to už je pekná masovka, ten hurhaj mi miestami pripomínal prestávku v škole. Kto hľadá kľud, tak určite nie, celkovo hotel postrádal dovolenkovú atmosféru - kľud a pohodu myslím. Ešte je súvisiaca vec, čo prispela k negatívam - cesta, 11 hodín na trase Senec - Šibenik je peklo, to ale nie je vec hotela, ale Chorvátsko prvý a poslednýkrát. čítať celú recenziu
Stefan Rovnan
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 575-krát
100 %
Perfektný hotel pre deti s množstvom animácii pre deti je krásny, okolie nádherné, všetko, čo si deti môžu priať. Keby som tu mal všetko rozpisovať, píšem celý deň. Detská škôlka tiež, nemá to chybu pobyt, nie je lacný, ale stojí zato. Vrelo odporúčam neobanujete. čítať celú recenziu
Noro
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 23.08.2016 Prečítané 220-krát
77 %
V roku 2015 prešiel hotel rekonštrukciou. Izby nové, čiste, pekné. V rezorte sme boli už 5x a okrem cien nápojov a jedla v podnikoch na pláži ako aj v hotelovej reštaurácii bolo všetko super. Cena ležadiel na pláži 50 kn = drahé. Hotelový bazén len jednoduchý, ale nahrádza nový aquapark. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 390-krát
47 %
Hotel je stary, ma male izby, stary nabytok a velmi tesne kupelne, ktore navyse pachli odtokom. Balkony maju zelezne zaluzie, ktore sa nedaju na prizemi uzaknut, takze vam moze do balkona vliezt ktokolvek. Su stare, hrdzave, posobia ako mreze na vaznici. Ubytovanie uplna katasrofa. Hotel ma peknu lobby, aj restauraciu, kde varili fakt velmi chutne. Bazen maly, lezadla vzdy obsadene, sprchy stare a spinave. Plaz falosny piesok, lezadla sa kupuju na den 15eur/2ks, ale nie je ich dostatok, takze sa vam mozno aj neujde. V mori vela ostrych kamenov, ktore pre piesok nie je velmi vidiet, treba obuv a neda sa santit, dorezete sa. Samotny rezor krasny a cisty, pekne atraktivne aktivity - piratska lod i golf. Velmi plno, velmi draho, na vsetko sa caka. Miniete vela a dojem bude rozpacity. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 14.06.2015 Prečítané 700-krát
87 %
Hotel je vo veľmi peknom prostredí lesoparku. Hotel Jure je umiestnený v hoteli v rezorte Šibenik, čo bolo super lebo ste sa mohli pohybovať po celom areáli. Keď je škaredé počasie je možné využiť krytý bazén htl. Ivan, ten bol za poplatok. Hotel má výťah. Čo je v málo hoteloch, tak cena zodpovedala kvalite. Parkovanie bolo možné pred hotelom za poplatok. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.02.2015 Prečítané 1064-krát
63 %
Na prvý pohľad hotel pôsobí dokonalo ako raj pre deti, my sme neváhali a hneď sme si kúpili dovolenku v tomto hoteli. Boli sme tu aj s našimi dvoma menšími deťmi. Najprv by so začala pozitívami. To, čo robia pre deti, je fakt chválihodné, animátori sú tak húževnatí a ústretoví, že si zaslúžia veľkú pochvalu, deti sa bavili, mali stále zabezpečený program, čo je skvelé pre rodičov, ktorí si tak môžu konečne oddýchnuť. Poloha je tiež kladná. Nie ste priamo v centre mesta, takže sa v noci vyspíte a neďaleko je aquapark a to si budú vaše deti určite pochvaľovať. Ďalej sú tu pre ne šmykľavky, preliezačky, vláčik, minigolf... Negatívne hodnotím malé izby, ktoré by mohli byť aj v lepšom stave, mali by do nich trochu investovať, bolo by na čase. Ďalej poplatky na pláži si tiež mohli odpustiť - za 1 ležadlo a slnečník - 50 kún /na deň. Pláž je hneď pri hoteli, vstup ideálny pre deti, je štrková. V hoteli je urobená aj piesková plocha. Hotel je veľmi efektne vystavaný, aby rýchlo okúzlil a program je teda na 100% domyslený, takže odporúčam, ale strhávam jednu hv. za vyššie spomínané rezervy. čítať celú recenziu
Eva Klčová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 848-krát
83 %
Krásne pláže a more, možnosť večerných prechádzok v celom areáli, čisté upravené okolie, pre deti množstvo atrakcií, pre dospelých bary, reštaurácie. Personál bol ochotný a milý, jedlo rozmanité a veľmi chutné (možnosť jesť na terase-paráda). Komplex Solaris určite odporúčame každému. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 08.06.2013 Prečítané 1592-krát
63 %
Celkovo hodnotim tuto destinaciu pozitivne. Nakolko sme tento hotel navstivili po niekolkych rokoch je vidiet ze cely hotelovy komlex Solaris prechadza neustale zmenami. Najvacsim pozitivom bola umelo vytvorena pieskova plaz prave pod tymto hotelom vhodna najma pre deti. Negativom je zhorsena strava ktora bola dost jednotvarna. Taktiez pristup personalu bol dost neochotny. Cena lehatok a slnecnikov dost vysoka ale je tam dost priestoru kde sa mozte zlozit (lehatka pri bazene, travniky, priestor pod stromami) ale napriek tomu hotnotim dovolenku ako vybornu. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia